Restaurant Haarlem

Ben je op zoek naar een leuk restaurant in Haarlem om te gaan uit eten of lunchen dan hoef je niet heel erg lang te zoeken. In iedere hoek van de stad zijn er verschillende soorten restaurants waar je kunt uit eten in Haarlem. Lunchen, dineren, of zelfs ontbijten in Haarlem het kan allemaal.

Allerlei soorten keukens, van Nederlands tot Thais of Chinees. Welke smaak je ook hebt, je vindt het in Haarlem. Eten in Haarlem is al snel een succes, vooral in het centrum zijn er zeer goede en gezellige restaurants te vinden, voor ieder wat wils.

Veel restaurants in Haarlem staan bekend om hun gastvrijheid, je voelt je eigen al snel thuis door het vriendelijke personeel wat er werkt.

Uit eten betekent ook een goede sfeer, daar begint het allemaal mee.

We gaan op pad door Haarlem om de leukste en lekkerste restaurants te ontdekken voor je.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Uit eten in Haarlem met kinderen

Kinderen zijn natuurlijk gek op pannenkoeken, aan de rand van Haarlem hebben we een restaurant gevonden wat alleen maar pannenkoeken serveert. Lekker eten in Haarlem wordt ons zo wel eenvoudig gemaakt, de menukaart laat zien dat er vele soorten pannenkoeken zijn te verkrijgen. Voor de kleine eters zijn er uiteraard kinderpannenkoeken, ook deze pannenkoeken zijn er in vele soorten te krijgen. Maar niet alleen voor het diner kun je hier naartoe, ook om te lunchen en ontbijt in Haarlem ben je aan het goede adres. Een glaasje wijn in de avond hoort er ook bij, eigenlijk kun je hier de hele dag terecht voor verschillende maaltijden en dranken.

Chinees restaurant in Haarlem

Ga je naar de chinees dan ben je gewend aan de standaard gerechten die bereidt zijn op Westerse wijze, maar dit Chinese restaurant in Haarlem heeft alleen maar aparte gerechten.

Uitsluitend Aziatische gerechten om een perfecte culinaire ervaring te bereiken. Niet u maar de chef bepaald de volgorde van de gerechten om een mooie smaakopbouw te garanderen. Bij binnenkomst voel je de sfeer al, vriendelijk en warm zodat je je direct thuisvoet.

Het restaurant heeft een aantal verschillende menu’s voor je bereidt. Je kunt bediend worden aan je tafeltje of gebruik maken van het lopend buffet. De menukaart is zeer uitgebreid, je kunt het niet verzinnen of het staat op de menukaart. Maar alle gerechten zijn op een speciale manier bereidt, geen standaard afhaalchinees dus. Wel een heerlijke en aparte ervaring door de smaakexplosie bij de gerechten. Dit restaurant is zeker een bezoekje waard.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Dineren met een prachtig uitzicht

Heb je wel eens gedineerd met uitzicht over de hele stad Haarlem? In dit restaurant kun je het doen, een schitterend uitzicht terwijl je aan het genieten bent van je avondmaaltijd. Er wordt gebruik gemaakt van biologische producten uit het seizoen, lekker veel afwisseling dus bij de gerechten. Wij namen de heerlijke vissoep met stoofvlees en Frits, eerlijk is eerlijk het zijn heerlijke gerechten. Niet speciaal maar wel erg lekker.

Ook voor een lunch in Haarlem kun je uitstekend terecht, vele mogelijkheden en keuzes om er een succesvolle maaltijd van te maken. Heb je in de zomer trek in een borrel ook dan kan je hier naartoe, genietend van een glaasje wijn van het mooie uitzicht. Bij helder weer kun je zelfs tot aan de zee kijken. Hoe ontspannend en leuk is dat. Afsluiten met een zalig toetjes en we kunnen er de rest van de avond weer tegenaan.

Op zijn Amerikaans in Haarlem

Ben je helemaal klaar met de kleine subtiele gerechten en wil je nu wel eens lekker op zijn Amerikaans aan de hamburgers, friet en sandwiches? Geen glaasje wijn bij je eten maar een onvervalste milkshake. In dit restaurant denk je echt dat je even bent beland in New York, ook voor een onvervalst Amerikaans ontbijt moet je hier zijn. Ieder moment van de dag kun je er binnenlopen, eet je liever thuis dan neem je het eten lekker mee. Wil je uit eten dan neem je plaats aan een van de vele tafeltjes.

Bij de balie kun je eten bestellen wat je even later weer op moet halen, op zijn Amerikaans geen service aan je tafeltje. En het pas ook goed in dit restaurant in Haarlem. Er zijn ook salades, soepen en andere gerechten te verkrijgen. Alles draait om eenvoud, de sfeer is ook eenvoudig maar dat maakt juist dit restaurant zo specifiek. Ontspannen, geen standaard uit eten regels en lekker eten. Honger heb je in ieder geval niet meer na een bezoekje aan dit restaurant.

Japan in Haarlem

Ben je er klaar voor om exclusief te gaan eten in Haarlem dan kunnen we je dit Japanse restaurant aanbevelen vlakbij het Frans Hals Museum.

Uit eten in Haarlem wordt wel exclusief in dit prachtige restaurant.

De Japans Peruaanse gerechten brengen je een compleet vernieuwde ervaring die je nog niet hebt meegemaakt.

De keuken bevat krachtige gerechten, sterke smaken en prachtige kleuren want het oog wil natuurlijk ook wat. Ingrediënten die komen uit het buitenland, want bij dit restaurant draait alles om kwaliteit en smaak.

Een stukje Italië nagemaakt in Haarlem

In de meeste Italiaanse restaurant hoef je niet te raden wat voor eten zij serveren.

Typische kenmerken zodat je weet in wat voor soort restaurant je bent. In dit Italiaanse restaurant in het centrum is dat anders, aan niets is af te zien dat je in een Italiaans restaurant bent.

Geen rode of groene tafelkleedjes, of flessen wijn die kenmerkend zijn.

Het oogt als een prachtig modern restaurant waar je heerlijk Italiaans kunt eten.

Alle gerechten zijn met de grootste zorg bereid en de beste ingrediënten, de smaken zijn heerlijk. Maar ook de uitstraling van de gerechten is perfect op orde, mooie kleurrijke gerechten waar je niet vanaf kunt blijven zodra deze zijn opgediend. Genieten met een Italiaans wijntje en je voelt je heel even in Italië. Bijzondere aan dit restaurant blijft toch wel de uitstraling, sta je buiten voor het restaurant dan heb je niet door dat je voor een Italiaans restaurant staat. Maar de gerechten laten gelukkig iets anders zien.