Restaurant Amsterdam

Uit eten in Amsterdam, we hoeven denk ik niet te vertellen dat het aantal restaurants in Amsterdam enorm is evenals de keus wat je wilt eten. Of je nu op zoek bent naar een Grieks restaurant of een liefhebber bent van een Chinees restaurant dat maakt niet uit.

Net als vele andere dingen, Amsterdam heeft het. Goedkoop uit eten, luxe uit eten, of vind je een eetcafé wel gezellig? Loop eens door de stad en je staat versteld van de vele mogelijkheden die Amsterdam biedt. Doe met ons mee, gezellig een rondje restaurants in Amsterdam. Niet alleen dure restaurants, maar ook voor mensen met minder budget.

Goedkoop uit eten in een Italiaans restaurant

Krijg je al het water in je mond van een heerlijke Italiaanse maaltijd, en wil je daarbij voor een vriendelijke prijs uit eten in Amsterdam? Dan hebben wij het perfecte restaurant gevonden voor je. Dat goed eten niet duur hoeft te zijn laat dit restaurant wel zien, de pasta’s die hier worden geserveerd zijn met oud Italiaanse technieken bereidt. De menukaart is voorzien van zes soorten pasta’s, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. In dit Italiaanse restaurant betaal je gemiddeld € 9 voor een maaltijd. Overigens is dit restaurant gelegen in Amsterdam Oost.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Uit eten op zijn Hollands

Hoeft van jou al dat buitenlandse eten niet en word je al misselijk van de geur als je langs een Chinees restaurant loopt? Dan hebben we in de buurt van Amsterdam Centraal het ideale restaurant voor je gevonden, gewoon lekker simpel eten op zijn Hollands en nog betaalbaar ook. Het restaurant wordt gerund door studenten, die snappen perfect hoe je een goedkope en lekkere maaltijd in elkaar kunt zetten. Geen delicatesse gerechten, wel heerlijke Hollandse kost en niet te vergeten een biertje erbij. Ook dat is uit eten op zijn Hollands, nuchter, simpel en goedkoop.

Luxe eten in een Mediterrane sfeer

Dit restaurant in Amsterdam is niet zomaar een Tapasbar of restaurant, mals vlees, verse vis en overheerlijke wijnen zijn de kenmerken. Het is een onvergetelijke beleving in een sfeervolle ambiance.

Wachtend op de gerechten die je hebt besteld begint het genieten al van de zalige tapas en de mediterrane mezes. Humus. Tzatziki, bladerdeeg rolletjes met Turkse feta kaas zullen je tong strelen.

Bij een luxe maaltijd hoort natuurlijk ook een goede wijn, ook daar ontbreekt het niet aan in dit Amsterdamse restaurant.

Even denk je dat je bent belandt in het buitenland, dit is pas echt in stijl genieten van een avondje uit eten in Amsterdam.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Thais eten op een toplocatie in Amsterdam

Wil je op een toplocatie in Amsterdam Thais eten dan raden we je dit Thaise restaurant zeker aan. Iedere dag weer wordt er met passie en liefde een Thaise maaltijd voor je klaar gemaakt. Authentieke Thaise gerechten, bereid met de allerbeste Thaise ingrediënten. Het restaurant staat bekend om zijn enorme gastvrijheid in combinatie met het lekkere eten.

De keuken is zeer gevarieerd, tijdens het bereiden van de gerechten worden een tal van specerijen, kruiden en ingrediënten gebruikt. Veel gerechten krijgen een typisch pittig tintje mee. Thaise gerechten worden over het algemeen gekenmerkt door “sweet, sour and spicey”.  Ben je geen liefhebber van pittig eten dan neem je natuurlijk een ander lekker zoet gerecht.

Eten in een café bij het Leidseplein

In de jaren 50 was dit café al een ontmoetingsplek waar Amsterdam samen kwam, nu weer een prachtige plek waar je uitkijkt op het Leidseplein.

Het is nu een modern eetcafé met gerechten van vroeger en moderne gerechten.

Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen. Hoge kwaliteit gerechten, en een flink portie persoonlijkheid maken van de gerechten een succes. Niet alleen ben je hier welkom voor een heerlijk diner, wil je lunchen in Amsterdam of zelfs een goed ontbijt scoren ook dan ben je meer dan welkom.

Bij goed eten moet er ook een goede wijn of een ander lekker drankje worden geserveerd, bekijk de kaart en maak een keuze om je maaltijd compleet te maken.

Chinees eten in Amsterdam in een drijvend restaurant

De locatie van dit Chinese restaurant in Amsterdam is perfect, schitterend uitzicht over het water. Dit drijvende Chinese restaurant is alleen al een bezienswaardigheid om te zien, dan ben je er nog niet eens binnen geweest. Ook dan valt je mond open van verbazing, prachtige inrichting waar de sfeer echt ruikt naar China.

Specialiteiten van het restaurant zijn de Kantonese keuken en Peking eend. Maar de Chinese fondue is ook erg populair bij de gasten. Ook gerechten uit anders streken worden geserveerd bijvoorbeeld Sichuan. Aan de kwaliteit van de gerechten wordt veel zorg besteedt, even als de leverancier die de producten leveren. Ook als je iets te vieren hebt is deze locatie zeer geschikt. Het restaurant is al jaren gespecialiseerd in het verzorgen van authentieke Chinese banketten. Speciale menu’s die samengesteld zijn met exclusieve gerechten. Ook de Chinese buffetten zijn altijd een succes bij de gasten.

Apart uit eten in Amsterdam

Dit restaurant is meer dan een restaurant, een unieke ervaring die je ergens anders nooit meer mee zult maken. Een compleet verzorgde avond, waarbij je de keus hebt om tot diep in de nacht door te gaan in de club. Ga met ons mee in deze spetterende ervaring die zijn weerga niet kent.

Opwindende acts, geweldige muziek, een 5 gangen diner en 260 graden visuals bezorgen je de avond van je leven. Iedereen speelt een rol in het spektakel ook jij, zo wordt het witte doek gevuld. Wanneer je door de zilveren deur naar binnen gaat neem je plaats op de hagelwitte banken. Schoenen uit en het genieten kan beginnen. Vergeet even de etiquette en goede tafelmanieren. Open je geest en laat de dj en de geweldige optredens je verrassen als je aan het genieten bent van een heerlijk 5 gangen diner. Maar dit is nog niet alles, ben je nog niet klaar na het diner en wil je lekker feesten dan kan dat in de club van het restaurant. Swing mee met een geweldige clubavond.