Hotels Haarlem centrum

Wil je dicht in de buurt overnachten van het bruisende hart in Haarlem dan neem je natuurlijk een hotel in het hartje van Haarlem. Je loopt dan het hotel uit en kunt direct gaan winkelen, wandelen of als je wilt uit eten zijn er meer dan voldoende restaurants waar je naartoe kunt gaan.

Wat dat betreft is de keus in Haarlem enorm, je zult je eigen niet snel vervelen in Haarlem. Mooie kerken, grachten, en andere bezienswaardigheden welke vanaf je hotel eenvoudig zijn te bereiken. Maar ook voor de inwendige mens is er meer dan genoeg te vinden.

Ben je meer een liefhebber van de natuur dan is het leuk om een hotel in Haarlem te boeken welke is gelegen in de mooie natuur die Haarlem heeft. Er zijn verschillende hotels aan de rand van Haarlem, gelegen in de natuur waar je direct uitvalswegen hebt naar het strand of lekker de duinen in. Zo kun je een wandeling maken of een mooie fietstocht om de omgeving van Haarlem te verkennen. Wakker worden en het geruis horen van de zee, genietend van een kopje koffie om de dag rustig te beginnen.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Hotel Haarlem

Als je een weekendje weg wil dan is Haarlem een uitstekende plaats om naartoe te gaan. Je hebt vele mogelijkheden wat betreft hotels in Haarlem. Van een eenvoudig stadshotel tot een luxe sterrenverblijf die van alles is voorzien. Het is aan jezelf wat je wenst, een lekkere whirlpool of neem je genoegen met een eenvoudige douche. Van een minibar op je kamer tot een stapelbed waar je op slaapt. Afhankelijk van je budget en je wensen kun je een goede keuze maken voor een hotel in Haarlem. Ook de locatie speelt hier natuurlijk een grote rol bij. Een rondje hotel Haarlem, ga met ons mee.

Luxe hotel in Haarlem

Ben je zomaar een weekendje weg en hecht je niet heel veel waarde aan je eigen laten verwennen dan kun je een overnachting boeken zonder ontbijt of verdere verzorging.

Ben je er echt even een weekje tussenuit bijvoorbeeld dan is het leuk om een wat luxer verblijf te boeken, dit kun je doen met ontbijt en een diner in het hotel. Je kunt er ook voor kiezen om tegen de avond de stad in te gaan en daar in een restaurant te gaan uit eten. Maar de lunch kun je ook uitstekend in het centrum eten, vele restaurants in Haarlem en dan vooral in het centrum waar je kunt eten.

Haarlem is ook een prima stad waar je kunt winkelen, er is zelfs een prijs uitgereikt aan Haarlem voor de beste winkelstad. Op vele gebieden zijn er leuke winkeltjes waar je kunt kijken, dat is het voordeel van een hotel in het centrum van Haarlem. Je bent overal zo zonder te hoeven reizen, lopend zijn alle winkels bereikbaar. Maak een wandeling over de grachten en geniet van de vele grachtenpandjes die Haarlem rijk is. Wat voor hotel je ook boekt, in Haarlem is het altijd genieten.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Overnachten in de natuur

Het is je vast niet ontgaan dat Haarlem eigenlijk een perfecte locatie heeft, de stad heeft zeer veel te bieden. Van bezienswaardigheden tot aan mooie natuur, wil je overnachten in de natuur in de duinen dan zijn er hotels die direct aan het strand liggen in Haarlem.

Heerlijk de geur van de zee in de zomer als je wakker wordt en op het terras je ontbijt aan het eten bent. Dat gevoel krijg je niet snel in een ander hotel in Haarlem. Na het ontbijt is de tijd om een heerlijke wandeling te maken in de duinen, je combineert het gezonde met het aangename.

Al met al heb je een enorme keuze aan hotels in en rond Haarlem waar je kunt overnachten, het is helemaal aan je eigen wensen wat je wilt. Afhankelijk van je budget kun je het zo goedkoop of zo duur maken als je wilt. In het centrum, buiten het centrum, in de natuur werkelijk alles is mogelijk. Vergelijk de verschillende opties en hotels met wat voor jou belangrijk is, op deze manier zal je weekend of vakantie in Haarlem altijd een succes worden. Dan nog niet te denken aan de vele andere dingen die Haarlem heeft.

Hotel aan de Markt in Haarlem

De beste locatie in het centrum om in een hotel te logeren is op de Markt, in de zomer hebben veel hotels het terras geopend waardoor je het idee hebt dat je midden op straat zit. Tussen de winkelende mensen, het geeft je een gevoel van vrijheid en gezelligheid.

Ook tijdens de avond kun je nog even wat drinken terwijl de zon onder gaat, voordeel is dat er altijd leven is in het centrum. Houd je er dus van een beetje leven om je heen te hebben dan is dit perfect.

Vind je het lekker om genieten van een beetje rust maar wil je ook niet helemaal buiten de stad overnachten dan zijn er prima hotels te vinden net buiten het centrum. Voordeel is dat het rustiger is, maar aan de andere kant ben je ook zo in het centrum of op weg naar de duinen of een park. Zelfs in kleine hofjes in Haarlem heb je een aantal kleine hotels waar je kunt slapen. Wakker worden in alle rust terwijl je wel in het centrum zit. Je loopt twee minuten en je staat in het bruisende hart van Haarlem.

Bar in een hotel in Haarlem

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om in de avond erop uit te gaan en de stad Haarlem te verkennen, om vervolgens ergens wat te gaan drinken in een café of een andere leuke tent. Maar heb je een beetje luxe hotel dan is het ook mogelijk om in de bar van het hotel wat te drinken en daar te genieten. Zoek je echt vertier dan moet je een hotel nemen waar er ook een club of discotheek aanwezig is in het gebouw. Je hoeft dan de deur niet meer uit, een compleet gevulde avond in het hotel.